hamsayes.blogg.se

Glad och tråkig och negativ och fantastiskt rolig och ledsen och vacker och otroligt ful och allt där emellan. Enjoy.

It's not what they post to be

Publicerad 2017-01-11 20:43:42 i Hamsayes bubbla,

Du bläddrar bland dem. Bland kropparna. Dem perfekta låren. Den smala midjan. Dem runda och fasta brösten. Som om Gud själv har skissat dem. Läpparna som är fyllda av magi verkar det som. Perfektion. Visst är dem perfekta? Och du suckar inombords. Tittar lite extra på den lilla bulan som din mage ger din tröja. Dem är perfekta, ellerhur? Du tittar på deras bruna, slanka kroppar och du bläddrar förbi till nästa. Fan, alla ser lika perfekta ut. Och du önskar egentligen. Ingen vet. Men du önskar lite, att du också såg ut sådär. Du kanske borde köpa det där te'et som alla marknadsför. Eller den där waist-trainern. Du kanske börjar se ut som dem då. 
Eller om du skippar middagen. Kanske då? Kanske blir din mage lika slank. Kanske blir armarna lite smalare. Och det gör lite ont, ellerhur? Att hela världen avgudar dem där jävla låren. Den jävla kroppen. 

Men du vet inte. Och du kommer inte förstå. Hur vår världsbild förstörs av dessa bilder. Skönhetsideal. Hur det ena dagen är inne med stora bröst, och andra dagen är det plötsligt mycket snyggare med små. Hur mycket arbete det ligger bakom den där bilden du tittade på precis. På den kroppen. Operationer. Fillers. Injektioner. Vi hänger inte med. Vi kan inte. Det är fysiskt omöjligt. Så glöm inte. Glöm aldrig. Att det är helt jävla okej att vara precis så platt som du är. Eller så överviktig som du är. Eller så kort. Eller så jävla överdrivet lång. 
För att den enda som definierar skönhet är dina ögon. Och du behöver inga andra ögon på dig. Det är du. Det kommer alltid vara du. It's not what they post to be. Den osäkra flickan vilar inom oss alla. Mata inte henne. Du är vacker och din förmåga att ta över världen ligger inte på dem låren. Eller den slanka magen. 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-02-23 23:11:14

Du har fått mig att börja älska min kropp för vad den är och känna att de är jag som äger mig själv. Tack Hamase. Fortsätt alltid sticka ut i denna svartvita värld ❤❤❤

Svar: Blir på riktigt lycklig av denna kommentar. Tack själv vackra själ 🌸
Hamase Tafakori

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela